Το  φροντιστήριο  Ειρμός ιδρύθηκε το 2005 από μια ομάδα φίλων εκπαιδευτικών. Όλοι  μας είχαμε διακεκριμένη φροντιστηριακή εμπειρία και καταφέραμε να οργανώσουμε κατά τέτοιο τρόπο τον Ειρμό, ώστε να έχουμε ολιγομελή τμήματα σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου, αλλά και σημαντικές επιτυχίες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ όλων των κατευθύνσεων.

 Από το 2012 ανοίξαμε νέα φροντιστηριακή μονάδα στον Αλίαρτο η οποία πλαισιώνεται από νέα ομάδα εκπαιδευτικών. Συνεργαζόμαστε με 17 εξειδικευμένους καθηγητές σε δύο φροντιστήρια  με 12 σύγχρονες κλιματιζόμενες αίθουσες διδασκαλίας και συνεχίζουμε με το ίδιο μεράκι και πάθος για τη σωστή προετοιμασία των παιδιών μας. Επεκτείναμε, μάλιστα, τις δραστηριότητές μας και σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού με καταρτισμένους δασκάλους και ειδικούς παιδαγωγούς  (δυσλεξία – δυσαριθμησία).

  Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και τις προκλήσεις του νέου σχολείου με νέα προγράμματα σπουδών ήδη από την Ά Λυκείου. Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε διαρκώς, να βρισκόμαστε κοντά στο μαθητή και να παρέχουμε καινοτόμες υπηρεσίες στην εκπαίδευση.